Pilates ring Leader Fit

Pilates ring Leader Fit
Beginnend op: € 12,52

Niet op voorraad

Beschrijving

Pilates ring Leader Fit

De Pilates Ring van LF'Pilates, Pilates apparatuur, is een cirkel, met zijn twee handvatten aan de zijkanten, laat de versterking van de diepe spieren toe en wordt gebruikt in de Pilates oefenmethode. Deze weerstandsring, blauw van kleur, is ontworpen om de verschillende delen van het lichaam waaraan gewerkt wordt bij het uitvoeren van Pilates-oefeningen goed te positioneren en uit te lijnen.

De klassieke Pilates-ring, geschikt voor zowel beginners als gevorderden, versterkt de diepe spieren van het lichaam en kan gebruikt worden voor spieropbouw en Pilates, zowel in groepslessen als in coaching.

Deze zachte blauwe Pilates-weerstandsring voegt weerstand toe aan het boven- en onderlichaam en kan gebruikt worden om individueel een enkele spiergroep in te schakelen. Met de Pilates Ring kunt u verschillende oefeningen uitvoeren: borst- en tricepswerking, schouder- en bicepsversterking, dijbeenversterking, rugversterking, schoudertoning, bekkenversterking, billenversterking.

Dankzij de ergonomische schuimrubberen handvatten die u meer comfort geven, kan de Pilates-ring zowel binnen als buiten de knieën, enkels en handen worden geplaatst.

Extra informatie

Merk Leader Fit
Fabrikant SKU 1974-1682
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten