Reflecterend atletisch zadel Royal Vivo 375g [Grootte 250x160 mm]

Reflecterend atletisch zadel Royal Vivo 375g [Grootte 250x160 mm]

€ 30,15

€ 29,10

Een veelzijdig, aantrekkelijk zadel voor stedelijk gebruik in de atletische positie. Comfortabel en biedt extra veiligheid dankzij de geïntegreerde reflecterende folie. #RoyalSaddle #VivoReflective #Athletic
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 1 of 3 dagen

Beschrijving

Reflecterend atletisch zadel Royal Vivo 375g

Veelzijdig en esthetisch, de Vivo Reflective Athletic is het perfecte zadel voor stedelijk gebruik in de Athletic rijpositie.
Het moderne ontwerp biedt al het comfort waar Selle Royal bekend om staat, met een centraal kanaal om de druk in het perineum te verlichten. Op de achterkant van het zadel is een reflecterende folie aangebracht die het licht van koplampen van auto's, fietsen en autres voertuigen weerkaatst en zo voor extra veiligheid zorgt. Bovendien is het zitvlak speciaal in reliëf aangebracht voor een zacht gevoel en betere grip tijdens het rijden.
FOAM MATRIX: De open celstructuur van de schuimmatrix zorgt voor meer elasticiteit en ademend vermogen voor een duurzaam en comfortabel zadel.
REFLECTIVE FILM: Een reflecterende folie die op de achterkant van het zadel is aangebracht, zorgt voor extra veiligheid door de koplampen van auto's, fietsen enautres voertuigen te reflecteren.

Extra informatie

Merk Selle Royal
Fabrikant SKU 169587
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 250x160 mm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene