Tienerjack Jack Wolfskin snow explorer k

Tienerjack Jack Wolfskin snow explorer k
Beginnend op: € 171,37
Dit tienerjack geeft jonge sporters een trendy look in de winter. Het beschermt hen tegen de kou en het natte van de sneeuw.

Niet op voorraad

Beschrijving

Tienerjack Jack Wolfskin snow explorer k

Of je nu met rendiersleeën racet in Lapland of een iglo bouwt in je achtertuin, wij hebben het SNOW EXPLORER JACKET ontworpen voor echte missies in de sneeuw. Deze parka-achtige jas is volledig waterdicht - en een van onze warmste winterjassen.
De bijzonder warme vulling van gerecyclede synthetische vezels houdt kinderen zelfs bij temperaturen onder nul warm. Voor het buitenmateriaal hebben we onze waterdichte en winddichte TEXAPORE NATURE TOUCH gebruikt. Het materiaal is zelfs storm- en windbestendig - maar wel ademend.
Om de wind uit de mouwen te houden, hebben we ze voorzien van elastische manchetten. De sneeuwvanger kan naar wens worden gesloten door middel van drukknopen. Dit voorkomt dat sneeuw de onderkant van de jas binnendringt. De opgezette zakken en de afneembare kraag van synthetisch bont geven het SNOW EXPLORER JACKET een moderne touch.
Overige detailsGewicht
: 880 g (maat 128)
TEXAPORE NATURE TOUCH 2L: waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal dat zacht aanvoelt (waterkolom: 10.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 6.000 g/m²/24 h**)
(volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
Zachte microvezelvoering met bedrukt logoMICROGUARD
SUPERLOFT ECOSPHERE (200 g/m²) : Bijzonder warme, hoogpolige watten van gerecyclede synthetische vezels / MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (180 g/m²): Bijzonder warme, hoogpolige watten van gerecyclede synthetische
vezelsVastecapuchon
met afneembare rand van synthetisch bont2
heupzakken, 2
borstzakkenUitbreidbare kinbeschermer,
opvouwbaarHoog elastische
manchettenNeigenschapbeschermerReflecterendedetails

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1609081_2102
Kleur rode lak
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek gekapte