Tienerjack Jack Wolfskin bandai

Tienerjack Jack Wolfskin bandai
Beginnend op: € 120,95
Met dit jack kunnen jonge sporters zich comfortabel voelen op winterse dagen. Het geeft ze ook een stijlvolle sportieve look.

Niet op voorraad

Beschrijving

Tienerjack Jack Wolfskin bandai

Het combineert functionaliteit met een trendy look: het warm gewatteerde BANDAI JACKET beschermt kinderen bij koud en regenachtig weer - en de nieuwe kleuren en de synthetische bontkraag zullen velen benijden.
Ons TEXAPORE-buitenmateriaal voelt aangenaam wollig aan - en biedt effectieve bescherming tegen vocht en wind. Tegelijkertijd is het ademend - zodat kinderen zich altijd comfortabel voelen, zelfs als ze zich moeten inspannen.
Om kinderen ook bij temperaturen onder nul warm te houden, hebben we de jas gevuld met onze zeer warme watten van gerecyclede synthetische vezels.
De stoere look van de capuchon van synthetisch bont en de contrasterende kleuren op de rits en de binnenvoering zorgen ervoor dat hij opvalt. En dankzij het trekkoord in de taille is het BANDAI JACKET individueel verstelbaar.
Overige detailsGewicht
: 600 g (maat 128)
TEXAPORE HERRINGBONE 2L: waterdicht, winddicht en ademend wolachtig buitenmateriaal met visgraatmotief (waterkolom: 10.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 6.000 g/m²/24 h**)
(volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
Microvezelvoering met bedrukt logoMICROGUARD
ECOSPHERE (160 g/m²) : bijzonder warme watten van gerecycleerde synthetische vezels, MICROGUARD ECOSPHERE (120 g/m²): zeer warme watten van gerecycleerde synthetische
vezelsvastecapuchon
met afneembare rand van synthetisch bont2
heupzakkenverstelbare
taillebandwaterdichte
ritssluitingreflecterendedetails

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1607992_5135
Kleur kastanjebruin
Kleur Bruin
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior