Dameslaarzen met vetersluiting Only Onlbold-17

Dameslaarzen met vetersluiting Only Onlbold-17

Beginnend op: € 60,49

€ 38,27

-37%
Ontdek de gedurfde stijl van het merk Only met onze vrouwelijke veterbooties Onlbold-17. Een must-have voor elke fashionista.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 38,27

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen met vetersluiting Only Onlbold-17

De dames enkellaarsjes met veter van Only, model Onlbold-17, zijn een trendy accessoire om aan je garderobe toe te voegen. Met hun elegante, vrouwelijke ontwerp geven ze elke outfit een vleugje stijl. Deze laarsjes zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden comfort en duurzaamheid voor dagelijks gebruik.

Hun slanke silhouet en middelhoge vierkante hak bieden een verfijnde en veelzijdige look. Of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden, deze laarzen zijn perfect voor elke gelegenheid. Het ontwerp met vetersluiting zorgt voor een persoonlijke pasvorm voor optimale ondersteuning van de voet.

Naast stijlvol zijn deze laarzen ook praktisch. De slijtvaste rubberen zool biedt een stevige grip voor comfortabel lopen op alle ondergronden. Bovendien zorgt de ronde neus voor een brede voetzone, zodat ze zelfs na lange uren onderweg comfortabel zitten port.

Deze veterboots van Only Onlbold-17 zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwen en zijn een must-have voor elke fashionista. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en geniet van een tijdloze, veelzijdige stijl. Bestel ze vandaag nog en wees klaar voor elke gelegenheid met elegantie en comfort.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15278025-4071924
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten