Broek Jack Wolfskin Overland Zip Away

Broek Jack Wolfskin Overland Zip Away

Beginnend op: € 131,03

€ 84,48

-36%
Klaar voor alle weersomstandigheden dankzij de Jack Wolfskin Overland Zip Away broek. Soepel en lichtgewicht voor je avonturen in de bergen en wandeltochten.

Niet op voorraad

Beschrijving

Broek Jack Wolfskin Overland Zip Away

Een klim in de regen, wind op de bergkam en de zon die weer tevoorschijn komt op de weg naar beneden? Geen probleem. Met het model OVERLAND ZIP AWAY kunt u flexibel reageren op alle weersveranderingen. U kunt de pijpen van deze softshell broek losmaken - een praktische optie als de temperaturen onderweg stijgen.

Bovendien heeft het model OVERLAND ZIP AWAY alle typische voordelen van een softshell: bescherming tegen lichte weersomstandigheden, zeer hoog ademend vermogen en optimale bewegingsvrijheid. Bovendien beschermt het FLEX SHIELD materiaal u tegen de zon met zijn beschermingsfactor 40+.

De bijzondere lichtheid maakt dit technische product compleet - een onverslaanbare combinatie voor uw berg- en wandeltochten.

Verdere details

  • Gewicht: 370 g (maat 50)
  • FLEX SHIELD X-LITE UV: zeer licht, zeer goed ademend, bi-elastisch, winddicht en waterafstotend softshell-materiaal met UV-beschermingsfactor 40+ (DIN EN 13758:2007, EN 13758-1:2001+A1:2006)
  • 2 voorzakken, achterzak, beenzak
  • elastische tailleband
  • afritsbare benen

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1506113_6000
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Softshell

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten