30 energierepen Meltonic TONIC' BIO - BAIES DE GOJI

30 energierepen Meltonic TONIC' BIO - BAIES DE GOJI

€ 68,25

€ 24,66

-64%

Niet op voorraad

Beschrijving

30 energierepen Meltonic TONIC' BIO - BAIES DE GOJI

ZACHTE & SMELTENDE TEXTUUR - RIJK AAN VITAMINE E* - IDEAAL TIJDENS HET SPORTEN - GEMAKKELIJK MEE TE NEMEN

*(d.w.z. 2,4mg/100g = 20% van de NRW)

De energierepen Honing, biologische Goji-bessen brengen de schatten van de natuur samen: honing, koninginnengelei en fruit voor uw sportsessies.

Deze bars zijn speciaal gemaakt voor sporters. In deze bar vindt u :

- De zure veenbes
- Gojibes, bevat van nature aminozuren en sporenelementen
- Honing, een natuurlijke en licht verteerbare energiebron.


Met respect voor uw lichaam maakt Meltonic het mogelijk om te sporten...natuurlijk!

Biologische Honing, Goji Berry energierepen zijn de ideale snacks voor uw duursporten, zowel in competitie als in training (fietsen, traillopen, triatlon, marathon, etc.). Klein en gemakkelijk te dragen, ze zijn de ideale bondgenoot voor uw sportieve prestaties in de natuur.

De energierepen Honing, Biologische Goji bessen kunnen tijdens het sporten worden geconsumeerd. Voor sporten waarbij het spijsverteringsstelsel gevoeliger is voor impactprestaties (trailloop, marathon, ultra trail, hardlopen), geven we de voorkeur aan kleine hapjes die idealiter worden geconsumeerd met een energiedrankje of water om de spijsvertering te vergemakkelijken.

Voor het fietsen kan de consumptie worden verhoogd, maar er is nog steeds een drankje nodig om spijsverteringsproblemen te voorkomen. Verbruik in beide gevallen het equivalent van een bar om de 1u30.

Ontworpen op basis van spelt, sinaasappelboomhoning, koninginnengelei, Meltonische energierepen voor sporters bieden u een uniek & innovatief recept met verkwikkende voordelen. Rijk aan Vitamine E (d.w.z. 2,4mg/100g = 20% van NRV), de Honing, Veenbessen & Goji energierepen zijn natuurlijk en helpen oxidatieve stress te verminderen. Ze voorzien u van de nodige koolhydraten, vitaminen, mineralen en eiwitten tijdens de inspanning. De natuurlijk fruitige cranberrysmaak zorgt ervoor dat je de schok vasthoudt en gemotiveerd blijft! Op je plaatsen, klaar, ga!

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 140923
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassen/junioren
Assortiment Energie

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten