Broek Under Armour Rival Fleece

Broek Under Armour Rival Fleece

Beginnend op: € 50,42

€ 47,45

-6%
Ongeëvenaarde prestaties en comfort met de Rival Fleece Under Armour broek - de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Niet op voorraad

Beschrijving

Broek Under Armour Rival Fleece

De Under Armour Rival Fleece broek is de perfecte keuze voor sporters die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Deze broek is ontworpen door het beroemde merk Under Armour en combineert stijl en functionaliteit om je tijdens al je trainingen te vergezellen.

Gemaakt van zachte, warme fleece stof, voelt deze broek warm en comfortabel aan terwijl hij je bewegingsvrijheid geeft. De slim fit zorgt voor een perfecte pasvorm zonder te strak te zitten, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw prestaties.

De Under Armour Rival Fleece broek is ook voorzien van Moisture Transport-technologie, die transpiratievocht van je huid afvoert, zodat je zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies droog en comfortabel blijft. Bovendien voorkomt de anti-geur stof de groei van bacteriën voor een langdurig fris gevoel.

Met een elastische tailleband en aantrekkoord past deze broek zich aan je lichaamsvorm aan voor een pasvorm op maat. Handige zijzakken houden kleine spullen veilig opgeborgen tijdens je workouts.

Of je nu gaat hardlopen, gewichtheffen of stretchen, de Under Armour Rival Fleece broek houdt je comfortabel en helpt je je doelen te bereiken. Hij is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en past perfect bij al je sportkleding.

Of je nu een professionele sporter bent of een gepassioneerde amateur, de Under Armour Rival Fleece broek is een must-have voor je sportgarderobe. Laat de kou je niet tegenhouden om te trainen, kies voor deze hoogwaardige broek van Under Armour. Bestel de jouwe nu en geniet van absoluut comfort tijdens je sportsessies.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1357129-001
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene