Donsjack Jack Wolfskin jwp down

Donsjack Jack Wolfskin jwp down
Beginnend op: € 161,28
Deze donsjas voor heren is gemaakt voor lage temperatuurseizoenen. Het sobere ontwerp maakt het een perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Niet op voorraad

Beschrijving

Donsjack Jack Wolfskin jwp down

Lichtgewicht en warm, dat is wat je zoekt? Dan is onze JWP DOWN precies de juiste jas voor jou! Het donsjack maakt deel uit van onze PACK AND GO! serie en is bijzonder ruimtebesparend en vederlicht - dus ideaal voor je volgende reis!
We hebben het gevuld met onze gecertificeerde hoge kwaliteit eendendons. Zijn winddichte STORMLOCK buitenmateriaal biedt dubbele bescherming: het is zelfs bestand tegen een winterstorm. En lichte buien spoelen gewoon weg. Het voordeel voor sportactiviteiten: JWP DOWN is zeer ademend.
Wij hebben de producten uit onze PACK AND GO! serie gemaakt voor iedereen die graag beweegt en actief is - bijvoorbeeld op reis of tijdens het sporten in de natuur. Technisch, functioneel, minimalistisch, licht en vooral opvouwbaar. Het ontwerp van deze serie wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige silhouet en moderne uitstraling - een stijl die perfect past bij de stad.
Andere detailsGewicht
: 300 g (maat M)
STORMLOCK RIPSTOP: zeer licht, winddicht en ademend materiaal met versterkende draden en waterafstotende
buitenkantDons 90/10 (vulkracht 700 cuin, RDS gecertificeerd)
2
heupzakkenreflecterende
detailsInbegrepen opbergzakje

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1205931_6000
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten