30 energiegels Meltonic

30 energiegels Meltonic

€ 71,09

€ 22,77

-68%

Niet op voorraad

Beschrijving

30 energiegels Meltonic

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN - GLUTENVRIJ - OPTIMALE SPIJSVERTERING - HANDIG FORMAAT 20G

Ultra Endurance organische energie gels met honing, kurkuma en koninginnengelei zijn ontworpen om het lichaam te stimuleren tijdens het sporten en zorgen voor progressieve energie om uw sessies te verlengen. In deze gel vind je :

- Acaciahoning: voor progressieve energie en een natuurlijk zoete smaak
- Kurkuma: kruid uit Zuidoost-Azië, gebruikt in het gezamenlijke welzijn ... perfect voor lange inspanningen!
- Peper: in combinatie met kurkuma helpt het om curcumine te fixeren
- Koninginnengelei: antioxidant effect, rijk aan vitaminen
- Citroensap: fruitige smaak, is ook een bron van vitaminen en antioxidanten.

Ultra Endurance organische energie gels met honing, kurkuma en koninginnengelei zijn speciaal uitgevonden voor uw langdurige sportsessies en om een inspanning van meer dan 1u30 te behouden. Zowel voor de grondsport als voor de versleten sporten zijn de organische energiegels voor sporters gemakkelijk te dragen.

Verbruik het equivalent van één Ultra Endurance organische gel met honing, kurkuma en koninginnengelei om de drie kwartier om de energieboost tijdens de sportieve inspanning te optimaliseren. Kies na het doorslikken van de Ultra Endurance organische gel voor een isotone (energie)drankje of water voor hydratatie en om de spijsvertering te vergemakkelijken.
Voor meer plezier en comfort tijdens het sporten, gebruik de Eco gel flacon en de Ultra Endurance organische Eco gelvulling.

De Ultra Endurance biologische energiegels zijn gemaakt met acaciahoning, een mengsel van planten (kurkuma en zwarte peperzaadjes), biologisch citroensap en verse koninginnengelei. Het recept is speciaal ontworpen om een ontstekingsremmend effect te hebben.
De matige glycemische index zorgt voor progressieve energie voor lange afstanden. De ingrediënten van de biologische energie gels voor sporters zijn zorgvuldig geselecteerd om u te voorzien van progressieve energie gedurende de gehele inspanning. Zonder glucosesiroop en glutenvrij zijn de Ultra Endurance organische energiegels respectvol voor uw lichaam voor een snelle assimilatie en optimale vertering.

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 089935
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Energie